Архів блогу

субота, 18 червня 2022 р.

Ні – ратифікації Стамбульської конвенції в Україні!

https://t.ly/03IF

Блажен муж, що за радою несправедливих не ходить! Так розпочинається Псалом 1, і він є доречним особливо сьогодні, коли над Україною нависла загроза ратифікації Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульської конвенції).


Які небезпеки містить цей документ, розповідає заступник голови з інформаційної політики, керівник інформаційного департаменту правління громадської організації «Рух за життя та гідність людини» (fb.com/FHLDmovement), фундатор і координатор духовно-просвітницької платформи «Захист християнських цінностей – основи життя та сім’ї в Україні», магістр права, журналіст каналу PointTV Олександр Кривенко.

Найближчого понеділка, 20 червня 2022 року Верховна Рада України, планує ратифікувати Стамбульську конвенцію.

Чому цей документ шкідливий?

1. Стамбульська конвенція несе загрозу сімейним цінностям. Вона вводить у законодавство шкідливі та маніпулятивні категорії: «гендер», «гендерна рівність» «гендерно зумовлене насильство». Крім того, цей документ спрямований не лише на боротьбу із насильством, але так само на зміну свідомості українців, що зазначено у вимозі широкого використання гендерних підходів в освіті та законотворчому процесі.

2. Ми вважаємо, що ратифікація Стамбульської конвенції ніколи не була на часі, а тим паче в ході російсько-української війни, коли всі сили та ресурси держави мають бути спрямовані для наближення перемоги. Українська влада натомість береться за дуже скандальну ініціативу, якій уже понад 10 років. У останнє спроба ратифікувати Стамбульську конвенцію була вчинена майже 5 років тому. Вона, слава Богу, була провалена, але тепер – нова загроза, що розділяє народ і послаблює базові інститути суспільства. Варто зазначити, що спроба ратифікації суперечливої конвенції в період воєнного стану є проявом нехтування демократією й ігноруванням волі народу, коли більшість свідомих громадян займаються обороною України на фронті та волонтерській ниві, через що неможливо зібрати широкі масові протести.

3. Ратифікація Стамбульської конвенції не змінить реальний стан справ із домашнім насильством. У змісті цього міжнародного документа не йдеться про справжні причини домашнього насильства, якими є: алкоголізм, наркоманія, асоціальний спосіб життя. Саме про ці явища мали би бути в центрі нашої уваги, якщо йдеться про подолання проблеми насильства в сім'ї . Разом з цим в Україні вже близько 5 років діє ефективний національний закон «Про запобігання та протидію домашньому насильству», який уже містить усі потенційно позитивні положення Стамбульської конвенції, але в ньому немає шкідливих так званих гендерних аспектів, які нав'язуються нам. Отже, на цій ниві ми не маємо потреби у наднаціональному органі.

4. Ми передбачаємо, що приводом для ратифікації саме нині Стамбульської конвенції є перспектива активного курсу до Євросоюзу. Втім насправді серед обов'язкових умов набуття членства в євроспільноті відсутній обов'язок включити до національного законодавства згаданий міжнародний документ. Насправді, держава спекулює прагненнями громадян увійти до європейської сім'ї народів, нав'язуючи їм Стамбульську конвенцію. Тут варто нагадати, що ще в квітні Європейський Парламент диктував Україні «необхідність» покидати державу всім чоловікам, які ідентифікують себе як жінки. Відомо, що з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україні «лгбт»-спільнота, яка активно просуває ратифікацію Стамбульської конвенції, займається здебільшого не сприянням нашій перемозі, а тим, що «допомагає» чоловікам призовного віку ухилитися від виконання військового обов'язку, обманним шляхом, зокрема, перевдягненням у жінок, емігрувати за кордон. Ось іще одна ілюстрація небезпеки Стамбульської конвенція, ратифікація якої легалізує такі можливості для всіх наших співвітчизників чоловічої статі. Натомість лобісти ратифікації Стамбульської конвенції не боряться за те, щоб і жінкам боєздатного віку держава заборонила виїзд за межі України, забезпечивши комплектування віськових частин особами жіночої статі.

5. Стамбульську конвенцію не ратифікували Великобританія, Латвія, Литва, Словаччина, Чехія, Угорщина, Болгарія та Вірменія. Деякі ж із держав, що вже включили цей міжнародний документ до свого національного законодавства, денонсували (Туреччина) його ратифікацію чи перебувають на фінальній стадії (Польща) згаданого процесу.

6. Всеукраїнська рада церков та релігійних організацій виступила з категоричною вимогою не ратифікувати Стамбульську конвенцію.

Закликаємо українців до єдності, згуртованості! Звертаймося до народних депутатів, яких ми найняли на службу, віддавши свої голоси у територіальних виборчих округах, аби Стамбульська конвенція не була ратифікована.

18.06.2022

Олександр Кривенко
+380 63 241 3681 ,
krivenkokorr@ukr.net

mail@PointTV.org
+1(267)-900-74-60 (USA)
+38(096)-732-75-20 (UA)

https://facebook.com/PointTV.org
https://YouTube.com/PointTV_org



#СтамбульськаКонвенція

Автор - керівник інформаційного департаменту правління Громадської організації «Рух за життя та гідність людини», фундатор і координатор духовно-просвітницьких платформ «Захист християнських цінностей – основи життя та сім’ї в Україні»«Християни про справедливу війну»
журналіст, магістр права, 
здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» освітньо-професійної програми «Християнська педагогіка» Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України 
Олександр Кривенко 

+380632413681, 
Київ
18.06.2022 року від Різдва Христового Олександр Кривенко.
Ні – ратифікації Стамбульської конвенції в Україні! // Захист християнських цінностей - основи життя та сім’ї в Україні. 18 червня 2022 року від Різдва Христового.
https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/06/18-sk.html

Відео-версії:
Ні – ратифікації Стамбульської конвенції! // 
18 червня 2022 року від Різдва Христового
https://youtu.be/6neBHQpAprc

Читайте також: 






Будьмо Апостолами правди і науки! Олександр Кривенко привітав науковців із професійним святом











Гендерна рівність - троянський кінь у духовній війні проти України
















На захисті жіноцтва, дитинства та моралі від пропаганди фемінізму: попри перешкоди у Києві відбувся християнський захід

Духовність і мораль – стрижень освіти у школах: відбувся онлайн-семінар

Уроки, виклики та завдання для християн: відбулася онлайн-конференція

«Гендер» є ідеологемою підступного наступу на сімейні цінності

Перекладати Біблію ромськими мовами – особливе доручення Ісуса Христа, – Анатолій Шкарін 

«Тільки з Богом і за Його словом можна збудувати чудову країну», – Паночко про місцеві вибори 2020

«Між кесарем і Богом»: круглий стіл пройшов у Ірпені напередодні виборів

Ми всі покликані до свободи й очищення від гріхів, - Наталія Шульженко

Слово Боже мовою серця: в Одесі представили Євангеліє від Луки в кримсько-ромському перекладі

Благовісникам Божої любові карантин – не перешкода: завершився сезон вуличного благовістя

Попри нехтування Конституцією України з боку влади міста у Запоріжжі відбулася Молитовна хода

Сімейним цінностям – так, гендерній ідеології – ні: депутати Волині виступили за розвиток інституту сім’ї




Немає коментарів:

Дописати коментар

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...