Архів блогу

вівторок, 7 січня 2020 р.

Мандри за Різдвяною зорею - подія християн для всієї України. Київ 6.01.2020 р.Б



Христос народився! Славімо Його! Сьогодні, 6 січня 2020 року Божого, в парку Шевченка, що в Києві, відбувається подія "Мандри за Різдвяною зорею", - повідомляє блог Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні

 

Київ 6.01.2020 р.Б
Автори:
Олександр Кривенко (у кадрі; текст, фото)
Вадим Госпеллер (зйомка, монтаж)

Благословенна команда "ЖИВИ" разом із партнерами влаштувала цей фестиваль для киян і гостей столиці, щоби прославляти Господа, який прийшов не тільки для світу, але народився в душі кожного із нас.
Насправді Різдво - знаменний день для всіх людей доброї волі. Віншуванням Сина Божого ми ще раз утверджуємо, що віра, надія, любов і злагода в Україні живі та розвивають нас.
  
Читайте також: Різдвяний вертеп на колесах проїхав центральними вулицями Києва

Водночас я хотів би зазначити, що нашій країні бракує вуличних масових подій такого, по-справжньому християнського, змісту, на який як організатори, так і учасники не стидаються, а гідно промовляють: "Слава Ісусу Христу! Навіки слава!"


Відеофрагмент театральної сценки: https://bit.ly/2t06EyJ
Це важливо, бо нині християни, віряни, представники різних конфесій живуть в умовах суттєвих викликів і загроз із Заходу, де вже панують ідеології, що несуть нелюбов. Ось, чому варто використовувати кожну нагоду, щоби з України на весь світ заявити: Ісус Христос народився, Він жив і воскрес у душі кожного з нас заради нашого спасіння, задля того, щоби керувати нашими думками, словами та вчинками.

Читайте також: Слова вдячності та молитви підписантам петиції на захист християнських цінностей 

Читайте також: Виправити законопроект № 0931 закликали церкви та релігійні організації України
Читайте також: Слово на захист пастора та вихователя сиріт від свавілля держави  

Я хотів би сьогодні подякувати Богу за Україну та помолитися за кожного співвітчизника, за кожну українську родину, що живе за заповідями Господніми. Молімося за те, щоби сьогодні усім, хто немічний, хто хворіє, Ісус дарував зцілення, зміцнення в Бозі духовне та фізичне! 

Молімося за наших воїнів, які захищають нашу неньку-Україну на східних її рубежах так само відчули Свято Народження Ісуса Христа! Благослови, Боже, щоби кожен український боєць був збережений, був зміцнений силою твого Твого духу!
Молімося так само за всіх поранених! Просімо у Господа благословінь для всіх, хто в шпиталях! 
Молімося за всіх українських патріотів, хто в полоні, хто в кримських і інших ворожих в'язницях, аби всі вони були визволені та повернулися додому!

Молімося за Україну, за наш народ, а так само за вірян усього світу, щоби повсюдно втілювались у життя Божі заповіді, щоби здійснювалося найвище наше покликання - жити з Ісусом Христом, сповідатися, берегти всі ті чесноти, які були даровані кожному з нас із приходом у світ християнства. 

Дорогі брати та сестри у Господі! Віримо, молімося та діймо на Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні! 




Олександр Кривенко
римо-католик, юрист, журналіст, фундатор спільноти "Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні"
+380 63 241 3681 
krivenkokorr@ukr.net
Приватбанк: 4731 2191 1317 7178
FB: https://www.facebook.com/oleksa.kryvenko ; https://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
FB-група: Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні
https://www.facebook.com/groups/ProtectingChristianValues
Блог: Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні: https://protectingchristianvalues.blogspot.com

Джерело: Олександр Кривенко. Мандри за Різдвяною зорею - подія християн для всієї України // 6.01.2020 р.Б - Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні Київ https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2020/01/06-mandry.html https://youtu.be/ofLUzrUCvmA

2 коментарі:

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...