Архів блогу

середа, 25 грудня 2019 р.

Слова вдячності та молитви підписантам петиції на захист християнських цінностей

Слова вдячності та молитви підписантам петиції на захист християнських цінностей


Сьогодні разом із Іллєю Бойком ми звернулися до вже майже 25 тисяч українців, які відповідально та ревно сприйняли ініціативу постати на захист джерела життя всіх, хто вірить в Ісуса Христа.

Відразу після Урочистої меси з нагоди Різдва Христового, яка відбулась у Храмі Святого Олександра, що в Києві, ми у відеозверненні висловили пошану всім братам і сестрам у Христі, хто поставив свій під Петицією, хто допоміг іншим вірянам учинити так само.

Ми помолилися за українські сім'ї, за Боже керування нашим народом і владою, за те, щоб Отец і Син, і Святий Дух гуртували українців навколо християнських цінностей, аби Україна була благословенна Господом нині, і повсякчас, і навіки-віків!

Нагадаю, що 28 вересня 2019 року на сайті Президента України розміщена петиція №22/074484-еп ЩОДО ЗАХИСТУ ХРИСТИЯНСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ – ОСНОВИ СТАБІЛЬНОСТІ, РОЗВИТКУ І ПРОЦВІТАННЯ УКРАЇНИ.
Ось її вимоги:



1. Забезпечити виконання Конституції в частині захисту сім'ї та сімейних цінностей.

2. Зберегти непорушними норми чинної Конституції України (ст. 51) та Сімейного кодексу України (СКУ, ст. 21), які визначають шлюб як сімейний союз жінки та чоловіка й обумовлюють, що «усиновлювачами не можуть бути особи однієї статі» (СКУ, ст. 211 ч. 3).

3. Не використовувати поняття «ґендер», «сексуальна орієнтація», «ґендерна ідентичність» у Конституції України та жодних інших законодавчих формулюваннях. Не ратифікувати в Україні Стамбульську конвенцію.

4. Скасувати запроваджену Стратегію упровадження гендерної рівності та недискримінації у сфері освіти «Освіта: гендерний вимір-2021», що нехтує правом батьків на виховання власних дітей згідно з їхніми світоглядними переконаннями та впливати на освітній процес. Ці фундаментальні права закріплені в низці міжнародних договорів, ратифікованих Україною, зокрема п. 4 ст. 18 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права 1966 р., п. 3 ст. 13 Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права 1966 р., п. 2 ст. 3, 5, п. 2 ст. 14 та п. 1(с) ст. 29 Конвенції ООН про права дитини 1989 р. Таким чином, ми, передусім, і як громадяни України, і як батьки, вимагаємо забезпечення нашого права виховувати власних дітей згідно з нашими уявленнями про шлюб, сім’ю, родину та не нав’язувати антинаукових і аморальних постулатів гендерної ідеології в освітньому процесі.

5. Припинити проведення антидискримінаційної експертизи навчальної літератури, результати якої на практиці засвідчили зневагу до основоположних цінностей українського народу, таких, як батьки, сім’я, мова, патріотизм тощо.

Божих благословінь усім вам, дорогі соратники у боротьбі за християнські цінності!


Храм Святого Олександра,
м.Київ
24.12.2019 р.Б.

Олександр Кривенко,
римо-католик, юрист, журналіст
+380 63 241 3681
krivenkokorr@ukr.net
facebook.com/oleksa.kryvenko
FB-група: Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні (https://www.facebook.com/groups/ProtectingChristianValues/)
FB-подія: Підпиши петицію №22/074484-еп на захист християнських цінностей! (https://www.facebook.com/events/1003977439969309/)
м. Київ

Олександр Кривенко. Слова вдячності та молитви підписантам петиції на захист християнських цінностей. Київ. 24.12.2019 р.Б.
https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2019/12/24-podyaka.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...