Архів блогу

четвер, 5 грудня 2019 р.

Голіаф не матиме шансів


Голіаф не матиме шансів

Довгоочікувана зустріч з Володимиром Зеленським відбулась, - повідомляє блог Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні

Про це розповів Віталій Кривицький, римо-католицький єпископ, який наразі очолює громадську спілку "Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій".


Президент був відкритим, ввічливим, кожному дав висловитися, нікого не припиняв, щось нотував....

Представники релігійних громад, які були дещо в поширеному, крім ВРЦіРО, складі, демонстрували відкритість і готовність до спілкування.

Провідною темою зустрічі був діалог влади з релігійним середовищем та зустріч у Нормандському форматі. Щодо останньої, під час всієї зустрічі, я мав перед очима біблейський образ молодого єврейського юнака (Давида), який мав стати перед озброєним велетнем. Його силою була безмежна довіра Богу, який вірних своїх не полишає. Якщо наш Президент віддасть Богу весь процес зустрічі, Господь збереже Україну.

Читайте також: Ні - пропаганді гендерної ідеології в Нацстратегії із прав людини - позиція юристів-християн України

"Я особисто передав Президенту низку наболілих питань, з якими ВРЦіРО вже зверталася до влади. Зокрема: сумнозвісний законопроект 0931, просування на державному рівні гендерної ідеалогії (також через ратифікацію Стамбульської Конвенції та ідеологічно заангажованої антидискримінаційної експертизи шкільних підручників)", - повідомив В.Кривицький. Подали пропозиції щодо підвищення рівня сімейної політики, спрощення розмитнення гуманітарної допомоги та інше.

Читайте також: Підпишіть петицію на захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні

Відносно законопроекту 0931 В. Зеленський запевнив, що не знав подробиць і доручив розібратися.

"Святе Писання закликає нас молитися за владу. Представники конфесій запевняли Президента, що наші спільноти виконують це Слово. Не припиняймо цієї молитви, то й Голіаф не матиме шансів" - закликав Віталій Кривицький.

Олександр Кривенко,
krivenkokorr@ukr.net
https://www.facebook.com/groups/ProtectingChristianValues/
+380 63 241 3681

https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2019/12/05-kryvyckii-prezident.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...