Архів блогу

середа, 8 січня 2020 р.

Подяка всім, хто привітав мене із народинами


Подяка всім, хто привітав мене із народинами  
(https://bit.ly/2FvqJzH)

Христос народився!

Насамперед я дякую вам, улюблені тато та мамо, що з Божої волі дарували мені життя, наповнили його із самого дитинства своєю любов'ю, мудрістю та турботою.

Мої слова вдячності - дружині, дітям, онуці - всій нашій родині за ваші відкриті серця, терпіння, підтримку та радість щодня!

"Боже, просвітителю усіх народів, дай Твоєму людові радіти вічним миром † і пролий у наші серця ясне світло, * яким Ти осяяв душі наших батьків. Через Господа нашого Ісуса Христа, Сина Твого, † котрий з Тобою живе та царює в єдності Святого Духа, * Бог, навіки вічні!" (Колекта)

Дякую за підтримку та небайдужість усім, із ким безпосередньо та дистанційно спілкуюсь, терплю поразки та здобуваю звитяги!

Як сказав апостол Йоан, "улюблені, любімо одне одного, адже любов є від Бога, і кожний, хто любить, народився від Бога і знає Бога! Хто не любить, той не пізнав Бога, тому що Бог є любов. Божа любов до нас виявилася в тому, що Бог послав свого Єдинородного Сина у світ, щоби ми отримали життя через Нього. Любов не в тому, що ми полюбили Бога, а в тому, що Він полюбив нас і послав свого Сина як умилостивлення за наші гріхи!"
(1 Йн 4, 7-10)

Дякую усім тим, із ким молимося та діємо на Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні!

Пам'ятаймо, що "майбутнє людства приходить через сім’ю! Тому необхідно та нагально, щоби кожна людина доброї волі докладала всіх своїх сил для збереження і підтримки цінностей і вимог сім’ї" (Familiaris consortio)

Нехай світло Різдва, яке переживаємо нині, наповніть наші серця вірою, надією та любов'ю!

Мир вам!

Олександр Кривенко,
римо-католик, юрист, журналіст, фундатор спільноти "Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні"
+380 63 241 3681
krivenkokorr@ukr.net
FB: https://www.facebook.com/oleksa.kryvenko ; https://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
FB-група: Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні
https://www.facebook.com/groups/ProtectingChristianValues
Блог: Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні: https://protectingchristianvalues.blogspot.com

Джерело: Олександр Кривенко. Подяка всім, хто привітав мене із народинами // 7-8.12.2020 р.Б - Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні Київ https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2020/01/8-podyaka.html (https://bit.ly/2FvqJzH)







Немає коментарів:

Дописати коментар

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...