неділя, 29 листопада 2020 р.

Ми всі покликані до свободи й очищення від гріхів, - Наталія Шульженко

Ми всі покликані до свободи й очищення від гріхів, - Наталія Шульженко. Менш, ніж за тиждень у Києві відкриється » (Гал. 5:13).
29.11.2020 р.Б
https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2020/11/29-my.html
Менш, ніж за тиждень у Києві відкриється Всеукраїнська виставка-конкурс мистецтва в’язнів «Покликані до свободи» (Гал. 5:13), - повідомляє спільнота Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні 

https://youtu.be/_xM5x7zWt54 


До її підготовки долучилися понад 100 волонтерів, серед яких і художник Наталія Шульженко.

"Роботи учасників конкурсу віддзеркалюють наше духовне життя. Це важливо і для в'язнів, і для глядачів, адже ми всі покликані до свободи, до очищення від гріхів", - таку думку висловила пані Наталія в короткому інтерв'ю минулої суботи, 28 листопада 2020 року Божого.

Як повідомив ініціатор і організатор події керівник відділу курії УГКЦ із душпастирства у пенітенціарній системі України, священик Костянтин Пантелей , Всеукраїнська виставка-конкурс мистецтва в’язнів «Покликані до свободи» (Гал. 5:13) - це нагода переосмислити тему злочину та покути, яка є центральною проблемою людини і Творця, людини і людини.

Всеукраїнська виставка-конкурс «Покликані до свободи» - Гал. 5:13 має на меті посприяти:
- кращій суспільній комунікації та процесу реінтеграції наших співгромадян, які опинилися у місцях позбавлення волі, а також зростанню громадянської активності в охороні суспільного миру;
- подоланню напруженості, пов’язаної з тривалою ізоляцією, яка внаслідок карантину стала подвійною, адже в'язні позбавлені соціального спілкування через припинення усіх без винятку візитів зовні.

В процесі підготовки виставки відбувається збір пожертв на покриття видатків із поштової пересилки відправлень із в'язниць, на організаційну працю навколо самих творів для їх експонування й належного антуражу.

Премії переможцям і призерам мають виключно соціальне призначення для в'язнів, членів їх родин, а також потерпілих внаслідок злочину.

Відкриття виставки мистецтва в'язнів Покликані до свободи відбуватиметься 4 грудня 2020 року.

Довідки за номером телефону: +38 098 422 9 221

Автор тексту та відео: Олександр Кривенко, волонтер Всеукраїнської виставки-конкурсу мистецтва в’язнів «Покликані до свободи» (Гал. 5:13), християнин, журналіст, юрист, фундатор і координатор соціальної ініціативи Захист християнських цінностей - основи життя та сім'ї в Україні

Kryvenko Oleksandr , Oleksandr KryvenkoOleksa Kryvenko , Oleksandr Kryvenko ,

Київ

+380 632413681

krivenkokorr@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...