середа, 27 листопада 2019 р.

Експрес-лікбез про гендер і українську церкву парламентарям від юристів-християн

Експрес-лікбез про гендер і українську церкву парламентарям від юристів-християн.
Київ. 27.11.2019 

https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2019/11/27-expres-likbez.html
Про стан виконання Національної стратегії у сфері прав людини йшлося сьогодні на слуханнях у стінах Верховної Ради України. Вів обговорення Тарас Тарасенко, голова підкомітету з питань прав людини. 

Перша тема події була присвячена попередженню та протидії дискримінації, забезпеченню рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, а також протидії не лише домашньому, але й так званому ефемерному "гендерному" насильству. Доповідала Катерина Левченко, яка і донині обіймає посаду урядового уповноваженого з гендерної політики. Вона - відомий провідник сумнівної, а фактично антисімейної ідеології гендеру, неодноразово погрожувала десяткам органів місцевого самоврядування, які прийняли рішення на розвиток дитинства, батьківства, материнства, родини в Україні, на захист українців від згубної політики "гендеру".

В унісон К.Левченко надала свої коментарі публічно Ірина Федорович, яка представляла одну із громадських організацій, що так само жевріє на темі гендер-омани українців. 

Обидві жінки закликали якнайшвидше ратифікувати зловісну Стамбульську Конвенцію - документа, що насправді під маскою турботи про жертв домашнього насильства прагне стати юридичним фундаментом установлення гомодиктатури в Україні. 
Саме тому проти узаконення згаданої конвенції і постала Всеукраїнська Рада церков і релігійних організацій. Ця авторитетна в нашій країні інституція репрезентує думку якнайширших кіл вірян, і тому досі до її думки дослуховувались на всіх щаблях влади. Щоправда нещодавно профільний парламентський комітет під час розгляду поправок, ініційованих ВРЦіРО до нового антидискримінаційного закону, які мали запобігти просуванню гомодиктатури в Україні, зневажив думкою останньої.

Так само і сьогодні з боку гомолобі прозвучали претензії до ВРЦіРО, яка дійсно вже багато років поспіль стоїть на заваді будь-яким спробам проштовхнути антисімейні "гендер"-ініціативи, та заклики не брати до уваги її думку при реалізації Національної стратегії у сфері прав людини. Жоден із офіційних учасників заходу не дав відсіч цим неприпустимим у християнській країні, якою є Україна, закидам. 

Це й не дивно, позаяк програма комітетських слухань чомусь була складена так, що в ній не передбачили виступ жодного представника просімейних і християнських кіл.

Ба більше! Слухання несподівано завершилися достроково, а запланована їхнім порядком денним 15-хвилинна дискусія була негласно, але фактично відмінена. Тому єдиним шансом довести бодай головуючому на слуханнях альтернативну думку, засновану на науковій і християнській позиціях, став персональний експрес-лікбез, який улаштували свідомі українці вже в особистій розмові з очільником згаданого підкомітету Тарасенком.

Урок правової свідомості  дала Олена Львова, християнка, кандидат юридичних наук, представник Всеукраїнського руху "Всі разом".

(с) Автор тексту та відео Олександр Кривенко, римо-католик, юрист, журналіст, громадський діяч Київ 27 листопада 2019 року Божого.

https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2019/11/27-expres-likbez.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про медіа. Закон

ЗАКОН УКРАЇНИ Про медіа https://protectingchristianvalues.blogspot.com/2022/12/131800.html      Допомога    Шрифт:  + − ЗАКОН УКРАЇНИ Про ме...